Skip to main content

El martorellenc Xavi Marco s’acomiada del primer equip del Club de Futbol Martorell després d’una vida futbolística lligada als colors blanc-i-vermell. L’ascens a Primera Catalana ha estat la seva última gran fita com a jugador del CF Martorell, però els seus primers passos es remunten a les categories de base del club.

Marco va iniciar-se al CE Torrent de Llops envoltat d’amics, però el primer premi va arribar-li amb el cadet B, amb el seu primer ascens. I en el seu salt, va repetir un patró molt similar: “des de l’arribada al primer equip i deixant de costat la competicio puc dir que he tingut la sort de poder jugar amb persones que m’han aportat molt a nivell personal i futbolístic, on he fet molt bones amistats que encara conservo fora del camp”.

El martorellenc repassa el seu camí ja en la categoria amateur i observa que ha viscut experiències de tots els tipus. “La primera temporada encara que es baixés de categoria vaig poder disfrutar a nivell de vestuari on hem vaig sentir molt acollit per la gent de club”, ha recordat. Més tard, ha confessat, “vaig anar sentint-me més còmode dins l’equip i amb un pes més important cada cop”. I rebla amb “les últimes temporades vam poder conseguir arribar a Primera Catalana i m’he sentit molt partícip d’aquests dos ascensos”.

Marco començar ara un camí lluny de casa, però ha volgut deixar un darrer missatge: “m’agradaria destacar el suport que he sentit per part de l’afició i que m’ha ajudat a poder donar sempre el millor de mi mateix a cada partit”.

Deixa un comentari