Skip to main content

Josep Ramon Vigueras deixa la presidència del CF Martorell després de tretze anys al capdavant de l’entitat i tanca la seva segona etapa com a màxim dirigent i amb èxits en pràcticament totes les categories. Els ascensos dels primers equips i la recuperació de la plaça del cadet A a Preferent són tres de les fites que Vigueras ha recollit com a president de manera més recent.

Vigueras va guanyar les eleccions el mes d’abril del 2016 davant de Jaume Valls amb un 55% dels vots favorables i va engegar una nova etapa que l’ha dut a fer créixer el nombre de conjunts blanc-i-vermells i a consolidar Martorell com l’escenari ideal per celebrar la Festa del Futbol Català. Amb ell com a president, el CE Torrent de Llops ha acollit de manera ininterrompuda els finals de les lligues catalanes des de prebenjamí fins a juvenil.

Els primers equips han assolit la Primera Catalana i la Primera Divisió, el masculí i el femení respectivament, mentre que el cadet A i el juvenil A, malgrat els descensos, han militat a Preferent. Enguany es confirmarà l’ascens del cadet A després de guanyar la lliga. I aquesta temporada també podrà celebrar el campionat de lliga de l’aleví D o l’ascens de l’aleví femení a Primera Divisió. En la seva primera etapa, Vigueras va ser el president que va liderar l’absorció dels equips base al club i va gestionar el creixement com a entitat que això va suposar.

El fins ara secretari del CF Martorell, Rafa García, assumirà la presidència del club i mantindrà la junta directiva amb la direcció d’un nou projecte que es definirà en la propera assemblea de socis. Des del CF Martorell agraïm, el treball, la disponibilitat, el compromís, el treball i la dedicació que Josep Ramon Vigueras ha posat al servei de l’entitat.

Deixa un comentari