Skip to main content

David Gimeno serà capità del primer equip per cinquè curs consecutiu. Foto: Svetlana Akimova

La plantilla del primer equip del CF Martorell és a punt d’acabar les vacances. Aquest dilluns, 7 d’agost, el nou tècnic Albert Nualart ha convocat a 32 jugadors (23 amb fitxa del primer equip i 9 que van fer-ho l’any passat amb el filial) per iniciar la pretemporada. Un dels qui millor coneix la casa, David Gimeno, passa balanç abans que comenci l’equip a suar de valent.

El capità, que al setembre farà 26 anys, afronta la seva vuitena temporada al primer equip del CF Martorell. Gimeno reconeix que “al baixar de categoria, de forma injusta, esperàvem molts canvis i així ha estat. Han marxat jugadors de pes i, fins i tot, alguns d’ells amics, però al final els que es quedem som els que portem l’escut d’aquest club al cor. No hem d’oblidar que en aquestes categories no ens guanyem la vida, i el més important és fer-ho en un club que t’hi sentis bé. Per mi, no hi ha millor club que el de tota la meva vida”.

Aquest dilluns coneixerà a la majoria de jugadors nous i es posarà a les ordres de Nualart. “Arriben jugadors joves i de qualitat i hi hem de sumar als qui ens quedem, un bon bloc de jugadors que erem titulars a Segona. El més important és que tots junts remem en la mateixa direcció i cap al mateix objectiu que és tornar aquest club allà on es mereix estar”, reconeix el capità.

Tornar a pujar, una motivació

Gimeno ja sap el què significa pujar a Segona Catalana. Ho ha fet dues vegades en els darrers quatre anys. El martorellenc explica que “l’objectiu de pujar és una motivació que tindrem des del primer dia. Coneixem bé la categoria i recuperem els derbis comarcals. Guanyar una lliga és molt complicat i un ascens, també, però tenim un gran equip per aconseguir-ho”, reconeix.

En relació al braçalet de capità, Gimeno diu que “ser el capità no canvia res en la meva manera de ser. Si no ho fos, seria el mateix. M’agrada dirigir des de dins el camp. Ara que sóc un pèl més veterà, amb més experiència i ens fa tirar del carro. Donarem un cop de mà als jugadors més joves per fer un bona pinya, que al vestidor hi hagi bon rotllo serà bàsic per aconseguir l’objectiu”.

La posició natural de Gimeno és al mig del camp. L’any passat va haver d’endarrerir la seva posició a central. “Jugar de mig o d’interior és el que més m’agrada, però el més important és jugar i el míster decidirà a quina posició és la millor per a l’equip”, admet.

El vestidor del primer equip del CF Martorell s’hi ha fet foc nou. Per a Gimeno “aquest any, amb la junta directiva més consolidada, hi ha hagut més temps per a planificar i que s’hagin posat les bases perquè el CF Martorell no només aspiri a jugar a Segona sinó fins i tot a Primera Catalana en tres o quatre anys vista. Crec que les coses s’estan fent bé i intentarem aprofitar-ho”. Aquest dilluns Gimeno i la resta dels seus companys iniciaran un llarg camí on el CF Martorell té com a gran objectiu l’ascens a Segona Catalana.

 

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari