Skip to main content

David Gimeno marxa del CF Martorell després de 20 anys vestint la samarreta blanc-i-vermella. Fotografia: Marta Gila Santafè.

David Gimeno no jugarà al primer equip del CF Martorell la temporada vinent. “Marxo perquè vull tornar a sentir-me important dins un terreny de joc, tenir els minuts que he tingut al llarg de la meva carrera esportiva i que malauradament no he pogut comptar amb Albert Nualart a la banqueta”, explica el jugador martorellenc. Gimeno tanca una etapa de 20 anys sent capità en 13 ocasions al llarg de la seva trajectòria en les diferents categories del CF Martorell i partícep dels tres darrers ascensos del primer equip a Segona Catalana.

Gimeno ha viscut una temporada atípica des de l’arribada de Nualart al CF Martorell. “Fins ara havia estat titular indiscutible, sempre m’havia guanyat la confiança dels entrenadors i era una situació que, potser, tard o d’hora havia d’arribar. Nualart prefereix un altre perfil de jugadors i s’ha d’acceptar perquè forma part del futbol”, admet. El martorellenc ha hagut de viure més minuts a la banqueta que al terreny de joc. “No ha estat una decisió difícil de prendre perquè ja l’he madurada durant els últims mesos. De fet, ja ho volia fer a mitja temporada per falta de costum d’assumir un rol menys protagonista. Vaig aprendre a conviure amb aquesta situació… i vaig decidir acabar la temporada pensant en el bé de l’equip, dels meus companys, de la directiva i del club”.

 

Una vida a Martorell

David Gimeno va començar a jugar a futbol a Martorell als 6 anys amb els equips de l’Associació Esportiva Martorell, adscrit a l’entitat. Durant 20 anys ha estat un referent en totes les categories i ha assumit el seu lideratge lluint el braçalet de capità durant 13 campanyes. “És un honor per mi que al llarg de tots aquests anys, els meus companys i entrenadors hagin vist en mi aquest lideratge al terreny de joc”.

Del vestidor del CE Torrent de Llops s’emporta una munió de records de la seva etapa a Martorell. “És molt difícil triar-ne tres, però els tinc clars”, somriu. En categoria cadet, Gimeno va ser el primer jugador de la història del CF Martorell en ser convocat per la selecció del Baix Llobregat. “És un record que tinc molt present que vam compartir amb els meus pares i els de tot el meu equip. Va ser una experiència molt xula”, diu. Gimeno -juntament amb Abde- ha estat partícep de 3 ascensos a Segona Catalana en els darrers 5 anys. El primer, amb Pedro Sáez a la banqueta, com a campions de Tercera. “Guanyar la meva primera lliga amb el CF Martorell va ser molt emocionant perquè va ser jugant amb els amics. Aquella lliga té molt mèrit perquè ho vam fer amb un equip format gairebé per jugadors de la casa”, recorda. El darrer record és ser mantejat pels companys. “Ho vaig viure després dels dos títols de lliga, amb Pedro Sáez i Nualart. Per mi significa l’admiració i l’estima dels meus companys i això em fa molt feliç”.

Un desig: tornar per retirar-se a Martorell

Als seus 26 anys, Gimeno agafarà un altre camí ben aviat. “Ara mateix tinc una barreja de sentiments perquè els qui em coneixeu sabeu com sento aquests colors. Martorell és casa meva, jo hagués jugat sempre aquí, però hem d’afrontar la situació amb fermesa”. Ara bé, Gimeno té molt clar que “no descarto tornar a vestir la samarreta del CF Martorell. És més, m’agradaria tornar i retirar-me aquí. Mai se sap què pot passar però per part meva serà un plaer”. En pocs dies anunciarà el seu futur més proper amb la intenció de recuperar el somriure en un terreny de joc com a jugador. Gimeno, però, seguirà vinculat al CF Martorell com a entrenador i coordinador de futbol base. “Són dies de molta emoció per mi. M’he pogut acomiadar dels qui fins ara han estat els meus companys, qui m’han pogut transmetre molta estima i només desitjar-los el millor perquè el projecte té molt bona pinta… Vagi on vagi sempre tindré el cor blanc-i-vermell”.

A reveure, capità!

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari