Skip to main content

El Club de Futbol Martorell celebrarà la Final Cup de Martorell en categoria benjamí i aleví el diumenge 5 de juny al CE Torrent de Llops, on es donaran cita setze equips d’onze clubs diferents, incloent-hi la participació del CF Martorell en ambdues categories.

El format de competició serà el mateix en les dues edats. Els vuit equips estan dividits en dos grups de quatre conjunts cadascun que s’enfrontaran entre ells en una lligueta prèvia. Els dos primers classificats de cada grup accediran a la següent fase, on lluitaran per un lloc a la final en les semifinals. El tercer i el quart classificat de cada grup disputaran les finals de consolació trobant-se amb els equips de l’altre grup. Els partits tindran una durada de dues parts de 15 minuts cadascuna, mentre que les finals tindran una durada de dues parts de 20, amb tres minuts de descans entre elles.

E la categoria benjamí, el grup 1 l’integren el CE Sabadell B, L’UFB Jàbac Terrassa B, el CF Mollet C i el FC Can Buxeres A, mentre que en el 2 hi seran el CF Martorell A, el CE Mercantil C i el CF Cerdanyola del Vallès D. En aleví, el CE Sabadell C, el FC Can Buxeres A, la UE Cornellà C i l’EF Gavà C estaran al grup 1 i el CF Damm D, el CF Martorell A, la PB La Roca D i el CF Cerdanyola del Vallès, al grup 1.

Els partits començaran a partir de les 9.00h i és previst que les entregues de premis siguin a les 14.50h. Durant tot el dia, el servei de bar i restauració estarà disponible a les instal·lacions del CE Torrent de Llops i s’ubicarà a la graderia del camp 1.

Deixa un comentari