Skip to main content

Els equips del CF Martorell tornaran a entrenar a partir del proper dilluns 23 de novembre al Complex Esportiu Torrent de Llops. Els conjunts blanc-i-vermells reprendran les sessions a la gespa després de prop d’un mes sense fer sessions presencials i s’adaptaran a les normes que dicta el PROCICAT pel que fa als equipaments i instal·lacions esportives.

Segons les normes que marquen les autoritats sanitàries i municipals, els entrenaments aequipaments a l’aire lliure, com és el CE Torrent de Llops, no podran superar el 50% de la seva capacitat, almenys durant les dues primeres fases de la desescalada, previstes fins a mitjans de desembre.

Els horaris d’entrenaments es veuran modificats per respectar el toc de queda, que comença a les 22.00h i dura fins les 6.00h de l’endemà, i seran els entrenadors els qui informin als jugadors i jugadores blanc-i-vermells dels dies i hores en què s’entrenarà. A més, els jugadors que s’hagin de desplaçar per assistir als entrenaments els divendres, ho faran acreditats amb un permís del club pel qual poden moure’s més enllà del municipi.

Deixa un comentari