Skip to main content

La Federació Catalana de Futbol (FCF) ha anunciat les dates de tornada de les lligues catalanes que donen accés a disputar lligues estatals. Segons les darreres mesures que va anunciar el PROCICAT i que van entrar ahir en vigor, les lligues catalanes que, en cas d’ascensos, obren la porta a competicions d’àmbit estatal, es podran reprendre amb normalitat. Pel que fa a la Primera Catalana, la màxima categoria catalana, ha rebut llum verda per part de la FCF per reactivar-se.

D’aquesta manera, la FCF ha fixat el cap de setmana del 27 i el 28 de febrer la data per començar de nou. Les altres dues lligues catalanes de futbol beneficiades per aquesta mesura són la Preferent femenina i la Preferent juvenil masculina . En el cas blanc-i-vermell, l’únic equip que segons la FCF podrà tornar a la lliga regular serà el primer equip masculí.

Malgrat que encara es desconeix en quina jornada es reprendrà lliga, la FCF ha admès que la Primera Catalana disputarà la totalitat de la primera fase i en els propers dies farà públics els nous calendaris, adaptats a les dates disponibles.

Deixa un comentari