Skip to main content

Un nou servei de comunicació per als socis i aficionats de l’entitat. Foto: CFM

Amb el lema Fica’ns a la teva butxaca, el Club Futbol Martorell ha anunciat aquest dijous, 12 d’octubre, la posada en marxa de l’aplicació mòbil (app) de l’entitat coincidint amb la presentació dels equips al CE Torrent de Llops. L’aplicació és disponible per a socis i aficionats a través dels telèfons mòbils Android i IOS. El CF Martorell es converteix en la primera entitat de Martorell que disposa d’aquesta aplicació app.

El president del CF Martorell, Josep Ramon Vigueras, explica que “som en plena societat de la informació i, per això, aquesta temporada hem fet una aposta clara per enfortir-ho des del nostre club. Hem potenciat les xarxes socials i el web i, ara, posem en marxa aquesta app per aproximar tota la informació del CF Martorell a disposició de tothom”.

L’app del CF Martorell mostra una breu història del futbol de Martorell des del seus inicis a principis del segle XIX. A més, s’hi poden consultar notícies del club, resultats i calendari de partits, les plantilles i altres activitats complementàries de l’entitat. Vigueras apunta que “amb aquesta nova eina responem a la necessitat de les famílies de tots els jugadors, dels més petits als més grans donant cobertura a tots els equips independentment de la categoria”.

Una de les novetats d’aquesta temporada és que tots els caps de setmana les xarxes socials del CF Martorell ofereixen una crònica de la quarantena d’equips de l’entitat.

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari