Skip to main content

En referència amb l’excepció en el Decret d’Alcaldia compatible amb el Decret de la Generalitat de Catalunya, on queda permès l’accés de públic a les graderies de forma limitada. Un cop revisades i valorades les comunicacions emeses per l’Ajuntament de Martorell envers l’ús del Complex Esportiu Torrent de llops als partits dels caps de setmana del futbol base del Club Futbol Martorell, i el compliment del protocol adient, comuniquem la decisió de la junta Directiva que, malauradament, no podem autoritzar l’accés de públic a les instal·lacions referides.

Com es públic i notori, el manteniment dels camps de futbol i dels seus accessos no son els adequats per tal de coordinar situacions de la importància relativa a l’emergència sanitària actual. Som conscients del desig social de gaudir de l’esport per els familiars dels participants de l’activitat esportiva, però l’obligació de la Junta Directiva es garantir la integritat física i el respecte per la salut de les persones i molt mes en temps d’epidèmia actuals.

En aquest sentit, l’entitat no disposa de la logística i mitjans necessaris, ni d’infraestructura, ni de personal adequat, per tal de realitzar un control exhaustiu d’accés a les instal·lacions donada la possibilitat d’entrada per diverses vies, una ordinària regulada i unes altres extraordinàries impossibles de poder controlar per el club.

És per aquest motiu i amb l’objectiu de que no es produeixin situacions incontrolables de risc per la salut publica, totes les activitats del Club Futbol Martorell es realitzaran a porta tancada amb l’excepció del personal degudament acreditat.

Deixa un comentari