Skip to main content

El primer equip del CF Martorell busca la permanència a Primera Catalana a casa i s’enfrontarà a la UD Vista Alegre (diumenge, 12.00h) amb la mirada posada en la salvació. Els de Javi Cuesta tornen a la competició des de la vuitena plaça, cinc punts per sobre dels llocs de descens (el CF Solsona, el quart classificat per la cua, suma 23 punts), mentre que l’equip de Castelldefels és penúltim i arriba de sumar dues victòries a casa i dues derrotes a domicili el darrer mes.
El CE Torrent de Llops és un actor determinant per als blanc-i-vermells, i és que de les set victòries del curs, cinc les han aconseguit aquí (la darrera davant el FC Alcarràs, el mes de febrer). Donada la importància del partit i la fortalesa dels de Cuesta a casa, el CF Martorell obre les portes a tots els residents a Martorell de manera gratuïta. L’accés al camp per als veïns de casa nostra serà lliure, i podran entrar a gaudir d’aquest partit.
Si viviu a Martorell i voleu animar l’equip a casa, el club us convida a formar part del públic blanc-i-vermell i omplir la graderia per empènyer el partit.

Deixa un comentari