Skip to main content

El jugador de Sant Fruitós de Bages  ve de jugar tres temporades a Primera Catalana. Fotografia: CFM.

Enric Soriano (La Pobla de Lillet, 1996) és la novena incorporació del primer equip del CF Martorell per a la temporada 2018-2019. Arriba procedent del CE Sabadell B (Primera Catalana) i ocupa la posició de defensa central. Després de tres anys a Primera Catalana, el jugador de Sant Fruitós de Bages vol ser una peça clau en el projecte pel curs vinent. Soriano ha estat presentat com a nou jugador del CF Martorell acompanyat pel directiu de l’àrea esportiva, Joan Tort i el tècnic del primer equip, Albert Nualart.

“M’agrada el projecte que m’han presentat. És molt atractiu i amb un objectiu clar: perseguir l’ascens. Agraeixo la confiança rebuda pel míster i la directiva”, apunta Soriano. La seva capacitat de gestionar la defensa i l’experiència de tres anys en una categoria superior són l’aval per la seva incorporació. “Tot i que queda molt camí per recórrer, tenim la convicció que perseguirem l’ascens a Primera amb fermesa. Amb la plantilla que hi ha veig que ens ho passarem molt bé aquesta temporada”, afegeix.

D’altra banda, Nualart explica que “és un jugador amb una gran solidesa important, amb bona sortida de pilota i un dels jugadors de la meva confiança. Era prioritari quan vaig elaborar la planificació de la propera temporada. Si aconseguim treure-li el rendiment que sap oferir, és una peça clau per a nosaltres. Em fa molta il·lusió tenir-lo aquí i estic segur que els aficionats al futbol de Martorell gaudiran amb el seu joc”. La trajectòria de Soriano en el món del futbol passat pels equips base del Fruitosenc. En la categoria cadet i juvenil vesteix la samarreta del CE Manresa i l’últim com a juvenil ho fa a la UE Cornellà. El debut com a sènior és al CE Manresa, on hi milita dues temporades, i el curs passat, al CE Sabadell B.

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari