Skip to main content

L’estrena de Jordi Muñoz al capdavant del primer equip s’ha tancat amb un empat al camp del CF Tortosa Ebre (1-1) en un partit on cada equip ha dominat una part. Els martorellencs, de menys a més, han pogut endur-se tres punts, però els primers 45 minuts no els han ajudat a ser consistents i sumar un nou triomf.

En el primer temps, els locals han manat i han transformat aquest domini en un gol abans de la priemra mitja hora de joc, obra d’Oriol Gatell. Durant la primera part, els tarragonins s’han sentit més còmodes i això els ha ajudat a endur-se el primer avantatge.

Però Xavi Marco ha igualat el marcador tot just abans del descans, un bàlsam que ha permès a la plantilla de Jordi  Muñoz respirar una mica més tranquil·la, amb 45 minuts encaraper davant per intentar capgirar del tot el marcador.

En la represa, l’escenari ha canviat i els martorellencs han pogut mostrar més arguments per fer el segon gol. A cop d’esforç, les ocasions arribaven, els de Muñoz buscaven l’àrea local amb més insistència i posaven en perill l’empat. Tot i això, no han pogut materialitzar la segona diana i sumen un punt amb què es mantenen quarts a la taula.

 

Primera part on els locals són superiors, 1-0.

Sgona part on rectifiuqen i van  abuscar l’emapt. Generen perill, molta possessió i més oportunitats.

entrenador nou i cocneptes nous

Molt bona actitud i molt esforç

Deixa un comentari