Skip to main content

Els veterans del CF Martorell jugaran un any més a Divisió d’Honor. Foto: CFM

L’equip de veterans del CF Martorell s’estrenarà en competició aquest dissabte (16.00 hores, CE Torrent de Llops) davant l’Incresa de Molins de Rei, que s’estrena a Divisió d’Honor. Els martorellencs esperen aconseguir la primera victòria del curs i sumar els primers tres punts en joc.

El CF Martorell tindrà com a rivals l’Espluguenc, l’Olímpic Can Fatjó, el Granollers, el CF Gavà, el 25 de setembre, el CF Masquefa, l’Incresa Molins de Rei, el CF Mollet, el Sector Montserratina, el Molinos Gavà, La Bètica, el CF Vallirana, el Marianao Poblet, el CP Sarrià, el CF Sant Andreu de la Barca i la UE Sant Vicenç. El primer partit a domicili serà el proper 9 de setembre al camp del CP Sarrià. Els martorellencs tancaran la lliga al CE Torrent de Llops davant l’Olímpic Can Fatjó.

Assegurar la permanència

L’objectiu inicial serà la permanència i, després, intentar acabar en el millor lloc possible en la classificació. Durant més d’una dècada, Martorell compta amb un equip de veterans després d’iniciar-se a través de la Penya Barcelonista. Aquesta és la tercera temporada que forma part del CF Martorell.

Els martorellencs han tingut 6 baixes durant l’estiu: Joaquín ‘Quini’ Méndez, Jordi Borrull, Juan Francisco Romero ‘Patxi’, David Laguna, Sergio Trigo i Adolfo Higuera. El CF Martorell ha incorporat dos jugadors, Rubén Ruiz i Jonathan Fernández, que acabaran sent cinc a l’espera de disposar de la fitxa federativa un cop superin diferents problemes físics. Actualment hi ha tres jugadors absents per lesió: Santi Bargués, Josep Maria ‘Pitu’ Durán i Rubén Bensei.

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari