Skip to main content

Els martorellencs han iniciat la pretemporada aquesta setmana. Fotografia: Enric Albarracín.

El descens a Primera Divisió ha marcat un punt d’inflexió en la trajectòria de l’equip de veterans del CF Martorell. Els martorellencs inicien la pretemporada en un curs ple de novetats. Primer, per jugar a Primera Divisió després de més d’una dècada a Divisió d’Honor. I el segon, per les baixes de pes que ha patit l’equip durant aquest estiu. La prioritat seguirà sent la mateixa com fins ara: disposar d’una plantilla compromesa en la filosofía de gaudir del futbol veterà en família i amb el repte de recuperar la categoria perduda el curs passat.

La plantilla de l’equip de veterans pel curs 2018-2019 la formen Álvaro García i Antonio Vera (porteria); Jesús Guardo, Francesc Bel, David Costey, Jordi Cardó i Carles Lorenzana (defenses); Sergio Gamallo, Manel Tomás, Rafa Morgado, Rafa Nieto i Javi Lorente (migcampistes) i Isidre Monner, Raúl Raigón, Juan Cantarero, Rubén Ruiz i Txema García (davanters). Els veterans han patit fins a 8 baixes respecte el curs passat: Mounir El Hayek, Jordi Galera, Luis Moreiras, Jordi Sancho, Gerard Salvador, José Luis Marco, Isco Guerrero i Jonathan Gallardo.

El debut a la lliga, l’1 de setembre

El CF Martorell debutarà a Primera Divisió l’1 de setembre rebent al CE Torrent de Llops l’Incresa de Molins de Rei. El primer desplaçament del curs dels martorellencs serà el 8 de setembre al camp del CF Masquefa, un dels equips amb qui el CF Martorell va descendir de Divisió d’Honor. La darrera jornada de lliga serà al CE Torrent de Llops davant l’Arrabal Calaf.

Aquest dissabte, 25 d’agost (17 hores, CE Torrent de Llops), el CF Martorell es vestirà de curt en el primer amistós de la pretemporada davant el CE Esparreguera.

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari