Skip to main content

El primer equip del CF Martorell ja coneix els capitans que lideraran la plantilla durant la temporada 2020-2021. Dos d’ells repeteixen i dos d’ells s’estrenen en un curs on el grup sumarà fins a 11 cares noves. Adrià Aguilera i Marc Colell tornaran a ser capitans de l’equip, mentre que Xavi Marco i Xavi Sansegundo són els debutants pel que fa a vestir el braçalet.

Els “Xavis” van rebre la notícia a Andorra, on l’staff tècnic va escollir-los per ser el nexe entre la plantilla i els entrenadors. Colell i Aguilera, de la seva banda, repetiran com a veu autoritzada de l’equip. Tots quatre van estrenar-se en el primer amistós de la pretemporada, i ara valoren aquesta elecció.

Colell és el capità més veterà, i és que encadena tres temporades consecutives lluïnt el braçalet, però els anys acumulats no el priven de sentir la mateixa il·lusió. “Estic molt orgullós de representar el club on he jugat tota la vida, es de petit ho he anat veient en altres companys i ara em toca agafar aquest rol”, afirma el martorellenc. Aguilera repetirà per segona temporada consecutiva i ja s’ha consolidat dins el vestidor de Nualart. Sobre la captiania, creu que haurà de fer els deures cada dia per reforçar la confiança del cos tècnic. Sobre el curs que arrenca a l’octubre, mira enrere i parla de l’experiència de l’any passat com un valor a tenir molt en compte: “hem d’anar poc a poc i prendre cada rival com si fos l’últim. La d’enguany és una lliga de pocs equips, i has de demostrar en moltes ocasions que ets dels millors. Qui acabi pujant s’ho haurà guanyat molt”.

Els “Xavis” s’estrenen

Tant Marco com Sansegundo són els noms nous que apareixen en la capitania blanc-i-vermella. El primer, de casa, encadena sis temporades consecutives al primer equip. El segon, arribat ara fa tres cursos, i que s’ha fet seu el vestidor. Marco confessa que la decisió del cos tècnic és un encàrrec singular: “porto tota la vida a Martorell, sempre he vist amics com a capitans i és especial veure que el cos tècnic confien en mi, vull aprendre de Colell i Aguilera”. Sansegundo farà de la responsabilitat la millor medicina en els moments més delicats. “Enguany ha hagut canvis i s’han hagut d’agafar responsabilitats, i ho fem encantats. En moments fluixos, tirarem amunt”, afirma el nou capità.

Els quatre capitans coincideixen a destacar que el nou format de lliga obligarà les plantilles a signar un inici fiable. En cas de no fer-ho, la por del descens es onvertirà en el malson de la segona fase de la temporada 2020-2021.

 

Deixa un comentari