Skip to main content

Els més petits del club, de 4 i 5 anys, comencen la competició oficial aquest dissabte a Barberà del Vallès. Foto: CFM

Els més petits del CF Martorell s’estrenaran aquest cap de setmana en competició oficial a Barberà del Vallès. Per alguns serà la primera experiència en un camp de futbol com a jugadors. El CF Martorell compta amb dos equips promeses formats per jugadors nascuts els anys 2012 i 2013: l’A dirigit per Alba Moreno i Óscar Díaz i el B, per Maite Almagro i Manel Álvarez.

“És la primera vegada que el CF Martorell té l’oportunitat de jugar en una competició reglada per a la categoria promeses”, explica una de les entrenadores, Alba Moreno. Els martorellencs competiran en una lliga dins l’Associació d’Escoles de Futbol Formatiu (AEFF) del Vallès Occidental. Els rivals del CF Martorell seran el FC Sant Quirze del Vallès, el Cercle Sabadell, el CFU Can Rull, l’EF Sabadell, l’EF Sentmenat, l’EF Planadeu, CE Sabadell, UE Sabadellenca, UD Tibidabo, FC Sabadell Nord, UE Castellar del Vallès, Escola Barberà Andalusia, CD Badia, Atlètic Polinyà, CE Mercantil, VDF Roureda. Moreno afegeix que “cada setmana es farà una convocatòria amb els jugadors de tots dos equips. Els qui no ho facin una jornada ho faran en la següent perquè tothom tingui les mateixes oportunitats de gaudir del futbol”.

Una reglamentació especial

Els partits que promou l’AEFF són de 4 parts de 10 minuts cadascun. La reglamentació varia respecte els partits de categories superiors. Per als promeses, la cessió al porter no es castiga i no existeixen els fora de joc. “Per a ells, els partits és una motivació especial. És el premi que tenen després d’una setmana d’entrenaments”, explica Moreno. Durant la setmana, els dos equips preparen els partits a base de jocs i amb molta presència de la pilota als camps d’entrenament. Dissabte passat, els dos equips de promeses del CF Martorell van enfrontar-se entre sí mateixos com un aperitiu de l’inici del campionat de lliga a Barberà del Vallès.

 

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari