Skip to main content

La junta directiva del CF Martorell emet un comunicat oficial sobre l’accés al Complex Esportiu Torrent de Llops de Martorell pels partits de competició oficial que han disputar aquest cap de setmana els equips de categoria sènior: el femení i masculí (tots dos, diumenge, 11 d’octubre – 12h).

Hem d’informar que, malauradament, s’hauran de disputar A PORTA TANCADA amb accés únicament al personal autoritzat.

El motiu pel qual des de l’Ajuntament de Martorell no accepten la sol·licitud de l’entitat es basa en el fet que en aquest aspecte les autoritats municipals estan treballant a buscar la fórmula d’accés a públic en els partits que disputin majors d’edat i que s’ajusti a les recomanacions de la Secretaria General de l’Esport i de les respectives Federacions.

Lamentem aquesta situació, ja que suposa un greu perjudici per a les sòcies, socis i seguidors dels nostres sèniors, així com pel Club de Futbol Martorell en aspectes socials, econòmics i esportius.

D’aquesta manera, seguirem treballant per tal d’aconseguir les solucions més adients a aquesta situació en les properes setmanes. Continuarem informant.

Comunicat oficial del CF Martorell

Deixa un comentari