Skip to main content

Els equips de la base del Club de Futbol Martorell segueixen treballant malgrat les últimes restriccions que ha dictat el PROCICAT i que afecten la pràctica de l’esport. A l’aire lliure, i segons les restriccions que van entrar en vigor el passat 7 de gener, només és permès entrenar en grups de fins a un màxim de sis persones, i sempre respectant la bombolla de cada grup.

Els conjunts blanc-i-vermells han hagut de fer mans i mànigues per mantenir en peu els entrenaments i seguir amb la seva preparació. D’entrada, i segons explica el director tècnic Albert Nualart, els equips han fet sotsgrups de fins a cinc jugadors, mentre que els horaris ja van adaptar-se al toc de queda i no s’han vist modificats. Nualart explica que només els qui són de Martorell poden entrenar al Complex Esportiu Torrent de Llops, a causa de les restriccions de mobilitat.

Unes mesures massa restrictives

“Ho estem passant malament, no estem gaudint de la nostra feina”, apunta Albert Nualart. L’esportiu és un dels sectors més afectats per les noves normes, i és que obliga les entitats a reinventar-se abans de suspendre els entrenaments. “Les normes són una estupidesa, molt absurdes, i estem molt enfadats, és un escàndol”, reconeix el director tècnic blanc-i-vermell.  A més, creu que “les normes són una estupidesa, molt absurdes, i estem molt enfadats, és un escàndol”.

Nualart explica que els entrenadors han hagut d’adaptar els continguts als espais i horaris de què disposen i lloa la feina dels tècnics: “treballem com podem i volem donar el millor servei possible en les circumstàncies que les normes ens indiquen”.

Pel que fa al primer equip, no pot dur a terme els entrenaments amb normalitat i segueix un planning físic per arribar en un “estat de forma òptim per si la competició torna al febrer”. La majoria d’integrants de l’equip no viu a Martorell i ha vist anul·lada l’opció d’exercitar-se al terreny de joc.

 

Deixa un comentari