Skip to main content

El CF Martorell i l’empresa Zone Sport Events celebraran al CE Torrent de Llops la primera edició del torneig Your Challenge, els dies 4 i 5 de juny, i que reunirà fins a 600 esportistes a les instal·lacions martorellenques. En un esdeveniment inèdit fins al moment i amb dues versions, la masculina i la femenina, es podrà gaudir a Martorell de la primera experiència de Zone Sport Events.

El CF Martorell ha signat el seu compromís amb Zone Sport Events i posa a disposició d’aquesta cita els camps 1 i 2 per tal que se celebri el Yout Challenge. Aquest torneig neix com un enfrontament entre davanters i porters i permetrà posar cara a cara les dues versions del joc, i a partir d’aquí, generar-ne una competició.

El format del Your Challenge preveu que els participants s’agrupin en grups de tres i superin vuit proves i reptes, quatre dels quals els porters i la resta de jugadors competiran per ser el millor de la seva categoria. Les franges d’edat abasten des de benjamí fins a sènior (nascuts entre el 1992 i el 2013).

Per tal de conèixer més sobre aquesta cita i tenir-ne més informació podeu consultar el seu lloc web, animeu-vos a participar!

Deixa un comentari