Skip to main content

El Complex Esportiu Torrent de Llops acollirà el dissabte 16 de setembre la setena edició del torneig femení de les categories aleví i femení i aplegarà 24 conjunts, onze de la primera i tretze de la segona, respectivament. El CF Martorell presentarà tres equips a la cita, un d’aleví i dos d’infantils.

Pel que fa a l’edat alevina, hi haurà dos grups. En el grup 1 jugaran el CE Olímpic Can Fatjó, l’Escola de Futbol Premier Barcelona, el FC Martinenc, la FC Terrassa i el CF Martorell A. En el 2, el CE Sabadell, el FC Barcelona, el CF Igualada, el FC Levante Las Planas, el CD Fontsanta-Fatjó i la UE Cornellà.

En el cas de l’infantil, la competició està repartida en dos grups. En el grup 1 hi seran el CF Igualada, el FC Martinenc, el CD Ribes, la FC Terrassa, la FB Reus, el CD Fontsanta-Fatjó i el CF Martorell B. En el grup 2, compartiran partits la UE Cornellà, el FC Levante Las Planas, l’Atlètic Vilafranca, el CD Riudoms, el CE Olímpic Can Fatjó i el CF Martorell B.

En ambdues categories, accediran vuit conjunts a la fase eliminatòria, quatre per cada grup. És previst que els vuitens de final comencin a les 16.30h i ambdues finals se celebraran a les 19.30h al camp 1, on tindrà lloc la fase eliminatòria.

Podeu consultar els detalls de la competició de dissabte, els horaris aleví i infantil.

Deixa un comentari