Skip to main content

El primer equip del CF Martorell s’ha endut la primera edició del torneig Josep Ramon Vigueras que s’ha celebrat aquesta tarda al CE Torrent de Llops davant el CF Cerdanyola (3-1) i ha començat a engreixar les peces de l’equip que dirigeix Javi Cuesta. Un hat-trick de David Olid ha permès capgirar el gol inicial dels vallesans i fa somriure els martorellencs per primer cop aquesta temporada. L’expresident del club, Josep Ramon Vigueras, ha fet el servei d’honor i ha rebut una placa commemorativa per part de la junta directiva per Rafa Garcia.

En el partit, on hi ha tornat a assistir públic, els de Javi Cuesta ha començat manant en la creació de perill, obligant el porter cerdanyolenc a intervenir en dues ocasions en els primers vint minuts. El joc blanc-i-vermell seguia avançant metres per les bandes i abans del descans, Marcos Sinobas ha pogut estrenar el marcador, però ha enviat una vaselina al pal.

En la represa, les oportunitats de gol han seguit tenyides de blanc-i-vermell, primer amb Hugo Sabán i després amb Jesús Peñarrubia. Però ha estat el conjunt visitant qui ha obert la llauna en una falta que ha deixat la pilota davant de Fran Rodríguez i on no ha pogut arribar a blocar. Quedava poc més de mtja hora i els martorellencs han reaccionat.

David Olid ha pres les regnes a l’àrea visitant i ha iniciat la seva particular remuntada. El gol de l’empat ha arribat des d’una jugada individual on ha acabat creuant la pilota al fons de la xarxa. El segon, a cinc minuts per al final, ha estat aprofitant una passada de Martí Rafanell al peu i on només ha hagut d’empényer la pilota dins. I amb el temps consumit, ha transformat el tercer per sentenciar la victòria.

L’equip ha rebut a mans de Josep Ramon Vigueras i l’alcaldessa accidental Cristina Dalmau la copa de guanyadors i han deixat la primera edició del torneig a casa.

Deixa un comentari