Skip to main content

El CE Torrent de Llops acollirà el torneig femení juvenil el diumenge 9 de juny amb la participació de dotze equips que ompliran els camps 1 i 2 de bon futbol des de primera hora del matí. Els juvenils martorellencs participaran en aquesta cita.

El format de competició divideix els equips en tres grups de quatre conjunts cadascun. En el grup 1 estaran l’Imperio, el CE Sant Gabriel, la UFB Jàbac i el juvenil A del CF Martorell. Dins del grup 2 jugaran l’Atlètic Ripoll, el Singuerlín, el CF Molins i el CF Terlenka. I en el grup 3, estaran el CE Seagull Badlona, el CD Fontsanta-Fatjó, el Sant Perpètua i el juvenil B del CF Martorell.

Després de la fase de grups, en què cada equip jugarà tres partits i que acabarà prop de les 14.00h, començarà la fase eliminatòria, on accediran el primer i el segon equip de cada grup. La final arrencarà a les 18.30h i coronarà el guanyador d’aquesta cita.

Els partits tindran una durada de 30 minuts sense aturar el cronòmetre i cada equip podrà fer tres aturades per fer canvis i aprofitar les del rival.

 

 

Deixa un comentari