Skip to main content

Martorell acollirà més d’una quarantena de partits de futbol femení. Foto: CF Martorell

Aquest dissabte 23 de setembre, Martorell viurà el II Torneig de futbol femení al Complex Esportiu Torrent de Llops. Un torneig que aquest any comptarà amb la participació de 36 equips en les categories infantil-aleví i aleví-benjamí (sub 14 i sub 12) i amb la presència dels clubs de referència del futbol català: FC Barcelona, RCD Espanyol, CE Cornellà i CE Mercantil, entre d’altres.

En la categoria infantil aleví, hi participaran 20 equips dividits en quatre grups: RCD Espanyol, CD Fontsanta-Fatjó, CF Martorell B, CE Mercantil i CF Singuerlín (grup 1); UE Sants, CF Seagull, CF Terrassa, CE Sabadell i FC Barcelona (grup 2); Manu Lanzarote, CF Igualada, RCD Espanyol B, CE Llerona i CE Berga (grup 3) i CF Martorell A, Atlètic Vilafranca, CE Cornellà, CE Sant Gabriel i CF Palautordera (grup 5). En la fase prèvia es disputaran 40 partits als camps 1 i 2 del CE Torrent de Llops, de les 9.00 hores a les 18.30 hores. Cal destacar els duels entre el CF Martorell B i el RCD Espanyol previst a les 17.21 hores.

Horaris dels partits fase prèvia categoria infantil aleví

Quadrant de la fase final categoria infantil aleví

En la categoria aleví benjamí, hi haurà la participació de 16 equips dividits en quatre grups: CE Sabadell, CF Terrassa, EF Planadeu i CE Llerona (grup 1); Manu Lanzarote, CF Martorell, Fundació Atlètic Vilafranca i FC Barcelona (grup 2); UE Cornellà, RCD Espanyol, Levante Las Planas i CF Vall d’en Bas (grup 3) i CD Fontsanta-Fatjó, CE Mercantil, CE Sant Gabriel i CF Palautordera. Els dos primers classificats de cada grup disputaran les eliminatòries de quarts de final (1r grup 1 vs 2n grup 3, 1r grup 4 vs 2n grup 2, 1r grup 2 vs 2n grup 4 i 1r grup 3 vs 2n grup 1) a les 18.30 hores i 19.05 hores. Les semifinals i la final es disputaran a les 19.40 i a les 20.15 hores, respectivament. En la fase prèvia es disputaran 24 partits als camps 1 i 2 del CE Torrent de Llops, des de les 9.00 hores fins a les 15.30 hores. Un dels partits destacats serà el cara a cara entre el CF Martorell i el FC Barcelona previst a les 12.42 hores.

Horaris dels partits fase prèvia categoria aleví benjamí

Quadrant de la fase final categoria aleví benjamí

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari