Skip to main content

L’aleví B, l’aleví G i l’aleví F del CF Martorell s’han proclamat campions de les seves respectives lligues i ho han celebrat amb l’afició blanc-i-vermella, al CE Torrent de Llops, el triple premi per a les categories base del club. Dirigits per Joanthan Montañez, Salva Garcia i Adri Diaz, respectivament, han estat dels equips més fiables de la temporada.

L’aleví B ha celebrat el títol de lliga al grup 3 de Segona Divisió com a invicte, com la millor defensa i amb opcions d’eixamplar el seu avantatge respecte el segon lloc, que ara és de set punts. El tècnic Jonathan Montañez ha expressat que “ha sigut espectacular, hem fet una temporada de 10. Quan vam trobar la nostra manera de jugar, i amb molt treball, hem pogut tenir un equipàs, ha anat rodat i ha passat la temporada volant”.

Pel que fa a l’aleví F, la plantilla blanc-i-vermella va aixecar el títol de campions de lliga en el grup 36 de Tercera Divisió en un derbi a Esparraguera que els va permetre rubricar el liderat en solitari. També ha estat la defensa més sòlida del campionat i a domicili s’ha mostrat intractable, sumant un ple de triomfs. Salva García, el seu tècnic, creu que “l’equip ha cregut des de l’inici, tinc una alegria immensa per haver aconseguit l’objectiu i per a mi és el primer títol com a entrenador”.

I l’aleví G també ha saltat d’alegria aquest cap de setmana amb el primer lloc del grup 41 de Tercera Divisió. L’únic entrebanc ha estat com a amfitrió, però no els ha privat de convertir-se en el millor atac del seu grup. A manca de dues jornades, tenen sis punts respecte el segon i Adri Diaz creu que “aquests jugadors han demostrat del que són capaços i han fet una temporada gairebé perfecta”. A més, afegeix que “a base de coratge i treball hem aconseguit tirar-ho endavant, com entrenador no es pot estar més orgullós del grup que hem format i de la feina”.

 

Deixa un comentari