Skip to main content

Les martorellenques han rendibilitzat amb encert els partits que han jugat lluny del CE Torrent de Llops. Fotografia: @unifutcat

El sènior femení del CF Martorell vol girar pàgina de la derrota de dissabte passat davant el Levante Les Planes FC (0-1) al CE Torrent de Llops en la visita al Gimnàstic Parc, de Manresa. L’equip d’Issam El Azzouzi s’enfronta a un rival ferit pels últims resultats i tocat en la part baixa de la classificació. El tècnic de Terrassa explica que “esperem un Gimnàstic molt competitiu, que buscarà tres punts que els permeti escalar posicions en la taula”. Les bagenques són en la part baixa de la classificació després de sumar quatre punts (una victòria i un empat) en 7 partits de lliga.

El Gimnàstic Manresa ha sumat els quatre punts que té al Gimnàstic Parc amb un triomf davant el CF Pardinyes B (1-0) i un empat davant el CF Manu Lanzarote B (2-2). Amb un partit pendent davant el CF Pallejà B a casa, les manresanes han perdut tots els partits que han jugat lluny del Gimàstic Parc. “L’he vist jugar, és un equip molt ordenat amb un rigor tàctic brutal. Només la manca d’experiència i els petits detalls l’han condemnat a ser en la part baixa. És un club que treballa molt bé”, assegura Issam.

El partit suspès, per acabat
El comitè de competició de la FCF ha decidit donar per finalitzat el partit de dissabte passat davant el Levante Les Planes FC tot i que quedaven 10 minuts per a la seva finalització. Aquesta decisió no ha estat ben acceptada al vestidor martorellenc i el club està estudiant la possibilitat de presentar un recurs davant el comitè. A nivell esportiu, les martorellenques no aturen el seu camí d’adaptació a Primera Catalana. “Si mantenim el nivell mostrat la passada jornada tindrem moltes possibilitats de guanyar”, apunta Issam. El CF Martorell visita Manresa amb la intenció de sumar la quarta derrota consecutiva de la temporada lluny del CE Torrent de Llops. L’equip d’Issam vol fer-se més fort, encara, després d’haver sumat 12 dels 15 punts possibles a domicili.

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari