Skip to main content

Les martorellenques han perdut al camp de la UE Cornellà, una de les candidates a ascendir. Fotografia: Enric Albarracín

L’equip d’Issam El Azzouzi no ha pogut allargar, una jornada més, la seva imbatibilitat i ha encaixat la primera derrota del curs després d’encadenar 25 partits sense fer-ho. Tot i així, les martorellenques han competit a un alt nivell contra un potent equip. Tot i el domini durant molts minuts per part de les locals, les blanc-i-vermelles han tingut opcions reals d’empatar a casa d’un dels candidats a ascendir a Preferent.

El gol del Cornellà ha arribat ben d’hora. Un refús a l’interior de l’àrea ha estat aprofitat per Alicia Arevalo, qui ha obert el marcador. Es preveia que el partit es faria llarg per un Martorell que es veia superat en moltes facetes del joc. Tot i així, les arribades a l’àrea per part de les locals eren minimitzades per les d’Issam El Azzouzi. El resultat s’ha mantingut (1-0) fins al descans.  A la represa, les martorellenques han donat un pas endavant en el partit. Sense patir en excés en defensa, el CF Martorell ha disposat de múltiples ocasions, moltes d’elles a través de pilota aturada. Mireya, Jasmina i Susana han gaudit d’oportunitats molt clares per posar l’empat en el marcador. Competint amb una alta intensitat, les blanc-i-vermelles han arribat als darrers minuts amb opcions de sumar un punt. Tot i així, el gol desitjat no ha arribat tot i ser-ne mereixedores. Amb el xiulet final, un CF Martorell molt combatiu no ha trobat el premi de l’empat.

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari