Skip to main content

Les martorellenques han guanyat l’EF Lanzarote amb un gol de Mireya Asensio a les acaballes. Fotografia: Enric Albarracín

Un gol de Mireya Asensio al límit del temps reglamentari ha provocat el primer esclat d’alegria del sènior femení de la temporada 2018-2019. Gairebé en l’últim alè i quan tothom donava per fet l’empat, Mireya ha perseguit una pilota a l’espai i després de recollir-la, ha aprofitat la indecisió entre una defensa i la portera per marcar el 2-1 i donar els primers tres punts a les martorellenques. Debut i victòria per a l’equip d’Issam El Azzouzi en un partit molt intens que manté la dinàmica positiva del curs passat.

Les martorellenques han començat el duel dominant completament el joc i han disposat de tres clares oportunitats de Judith Garrido per obrir la llauna en els primers 20 minuts. La màxima golejadora del curs passat no ha tingut l’encert amb què té acostumats els aficionats del CF Martorell. Després de més de mitja hora tenint l’EF Manu Lanzarote lluny de la porteria d’Aroa, ha arribat un 0-1 inesperat. En una acció a pilota aturada i després d’una carambola, Judith Martos ha marcat en pròpia porteria. Lluny de baixar els braços, l’equip d’Issam ha tret l’orgull i ha empatat cinc minuts després. En una pressió marca de la casa de Garrido, Marta Moragas ha pispat la pilota en zona defensiva i ha cedit per a Judith Sáez qui ha marcar sola davant la portera Irene Vilalta (1-1).

Desgast, desgast… i recompensa

En la represa, l’EF Manu Lanzarote ha fet un pas endavant i el partit ha agafat un ritme frenètic tenint en compte que és la primera jornada de lliga. En el minut 55, Aroa s’ha lluït desviant una pilota en un llançament de falta perillosa. Després de 20 minuts intensos, els dos equips han arribat al tram final amb la llengua fora. Sáez ha tingut dues oportunitats molt clares per desfer l’empat… que ha arribat al minut 90 gràcies a Mireya Asensio. Debut patit amb la recompensa dels primers tres punts a Primera Divisió Catalana. Pròxima parada: Cornellà.

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Join the discussion One Comment

Deixa un comentari