Skip to main content

La jugadora procedent de la UE Sant Sadurní d’Anoia es vestirà de blanc-i-vermella. Fotografia: CFM.

Vanessa Quirós (Barcelona, 1980) tornarà a vestir-se de blanc-i-vermella després d’un any d’impàs a la UE Sant Sadurní d’Anoia. La jugadora d’Olesa de Montserrat és la quarta incorporació del sènior femení del CF Martorell per a la temporada 2018-2019. “És un projecte motivador, no m’ho vaig pensar dues vegades el fet de tornar al CE Torrent de Llops”, apunta Quirós, qui ha estat acompanyada pel tècnic Issam El Azzouzi en la seva presentació.

Amb una alta capacitat de treball al mig del camp, Vanessa Quirós es coneix bé la casa. “Vull retrobar-me amb la majoria de les companyes. Més enllà del futbol tinc ganes de contribuir a mantenir el bon rotllo que hi ha en el vestidor”, diu Quirós. L’olesana es va formar al Boisant, per fer el salt al Polvoritense abans de fitxar pel CF Martorell.

Issam El Azzouzi assegura que “no necessita adaptació perquè va estar aquí des dels inicis del futbol femení a Martorell fins a l’any passat. Aportarà experiència, i més qualitat encara pel mig del camp de l’equip. A més és una jugadora que ajuda i aporta molt en la gestió del vestidor”.  A més de Vanessa Quirós, el CF Martorell ha incorporat Jasmina Alarcón i Natalia Pérez (EF Olesa), Judith Sáez (Manu Lanzarote) i Judith Sáez (Manu Lanzarote).

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari