Skip to main content

La jugadora, que ocupa les posicions de lateral i central, arriba procedent del Molins de Rei CF. Fotografia: CF Martorell

El sènior femení del CF Martorell s’ha reforçat amb la incorporació de Raquel Ciprés (Barcelona, 2000) i que arriba procedent del Molins de Rei CF. La jugadora de Corbera de Llobregat ocupa les posicions de lateral esquerre i central. En la seva presentació com a blanc-i-vermella, Ciprés admet que “el meu exequip està a punt de desfer-se i l’oportunitat que m’ha ofert el CF Martorell no la podía rebutjar. Després de parlar amb el míster era la millor opció per poder seguir jugant a futbol”. Ciprés ha estat acompanyada pel coordinador del futbol femení del CF Martorell, Carlos Prats.

La corberenca ja s’ha entrenat amb les seves companyes i està disponible per jugar diumenge a Lleida davant l’AEM. “M’he trobat un vestidor molt agradable, honest i amb molt bon rotllo”, reconeix Ciprés. Les martorellenques afronten una nova sortida lluny del CE Torrent de Llops. El tècnic Issam El Azzouzi explica que “per sobre de qualsevol resultat, l’objectiu serà superar el nivell mostrat en les darreres jornades. Últimament cada cop anem a més, i sabem que encara ens queda molt per polir, així que la idea i mentalitat es anar a Lleida per tornar amb tres punts i amb millors sensacions positives”.

A Lleida es trobaran amb el curs de la categoria, que no ha pogut sumar cap punt després de 6 jornades de lliga. En canvi, l’equip d’Issam El Azzouzi es troba en línia ascendent després de sumar 5 dels últims 9 punts possibles. L’entrenador egarenc confessa que “les he vist jugar, són un equip molt jove, amb un marge de millora brutal i sobretot és un equip que proposa futbol atractiu i que lluita els partits fins al final”. Les martorellenques, sisenes amb 10 punts, poden fer un passet més amunt si resolen el duel a la Terra ferma.

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari