Skip to main content

Les martorellenques començaran la pretemporada el 23 d’agost al CE Torrent de Llops. Fotografia: Pedro Catalan.

El sènior femení del CF Martorell ja té enllestida la pretemporada abans del debut històric a Primera Divisió Catalana. L’equip d’Issam El Azzouzi i Fouad Bellasfar té una data assenyalada: el 23 d’agost. La plantilla martorellenca està convocada al CE Torrent de Llops per iniciar els entrenaments. El CF Martorell està a l’espera de conèixer els rivals i el calendari de partits.

Durant la pretemporada el sènior femení disputarà quatre partits de preparació. Les martorellenques jugaran el dissabte 1 de setembre (20h, CE Torrent de Llops) davant el juvenil A del CF Igualada (Primera Divisió); l’endemà, 2 de setembre, al camp del Levante Les Planes (Segona Divisió sènior). Els dos darrers compromisos seran el dissabte 8 de setembre (20h, CE Torrent de Llops) contra el Manu Lanzarote (Primera Divisió sènior) i el diumenge 9 al camp de la Penya Recreativa Sant Feliu de Llobregat (Segona Divisió sènior).

El cos tècnic del sènior femení del CF Martorell ha tancat la plantilla pel curs 2018-2019 amb 7 cares noves: Jasmina Alarcón i Natalia Pérez (EF Olesa), Judith Sáez (Manu Lanzarote), Nerea González (CE Òdena) Judith Sáez (Manu Lanzarote), Vanessa Quirós (UE Sant Sadurní d’Anoia) i Aroa Fernández (Athletic L’Hospitalet). En canvi, Patri Muñiz, Núria Bonastre, Maria Llebaria, Lídia Enríquez i Sheila Rodríguez s’han acomiadat de la disciplina martorellenca.

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari