Skip to main content

Les martorellenques comencen la pretemporada aquest dijous al CE Torrent de Llops. Fotografia: Cargol Comunicació.

L’estrena històrica del sènior femení a Primera Divisió és cada cop més a prop. La pretemporada per a les martorellenques comença aquest dijous amb la primera sessió d’entrenaments al CE Torrent de Llops. L’equip entrenat per Issam El Azzouzi i Fouad Belastar es vestirà de curt per arribar en el millor estat de forma possible per a l’inici del curs. Tot i incorporar 7 cares noves, el cos tècnic del CF Martorell no ha tancat el capítol de fitxatges i en els propers dies podrien arribar una o dues peces més.

El tècnic Issam El Azzouzi assegura que “estem molt il·lusionades amb aquesta nova temporada i acceptem el repte de jugar en una categoria amb molta empenta. Volem començar i que tothom s’adapti el més aviat possible. De cara a les noves incorporacions volem que coneguin el més aviat possible la nostra manera de treballar i d’entrenar per mantenir el bon rotllo al vestidor que ens ha permès arribar on som”.

Després d’assaborir l’èxit de campiones de Segona Catalana, el CF Martorell ha passat pàgina aquest estiu per afrontar amb les màximes garanties la Primera categoria. La plantilla pel curs 2018-2019 està formada per Aroa Hernández (porteria); Alba Aranda, Natalia Pérez, Judith Martos, Meritxell Reyes i Lorena Ventaja (defenses); Vane Quirós, Alex Virgili, Cristina Gómez, Laura Bustamante, Jasmina Alarcón i Anabel Chiquero (migcampistes) i Judith Garrido, Marta Moragues, Susana Segura, Nerea González i Judith Sáez (davanteres).

Les incorporacions per aquest curs 2018-2019 són Jasmina Alarcón i Natalia Pérez (EF Olesa), Judith Sáez (Manu Lanzarote), Nerea González (CE Òdena), Vanessa Quirós (UE Sant Sadurní d’Anoia) i Aroa Fernández (Athletic L’Hospitalet). El cos tècnic del CF Martorell no ha tancat el capítol de fitxatges i en els propers dies podrien arribar una o dues peces més. Del curs passat continuen Judith Martos, Meritxell Reyes, Alex Virgili, Cristina Gómez, Laura Bustamante, Judith Garrido, Marta Moragues i Susana Segura. En canvi, Patri Muñiz, Núria Bonastre, Maria Llebaria, Lídia Enríquez i Sheila Rodríguez s’han acomiadat de la disciplina martorellenca.

4 partits de preparació

Durant la pretemporada el sènior femení disputarà quatre partits de preparació. Les martorellenques jugaran el dissabte 1 de setembre (20h, CE Torrent de Llops) davant el juvenil A del CF Igualada (Primera Divisió); l’endemà, 2 de setembre, al camp del Levante Les Planes (Segona Divisió sènior). Els dos darrers compromisos seran el dissabte 8 de setembre (20h, CE Torrent de Llops) contra el Manu Lanzarote (Primera Divisió sènior) i el diumenge 9 al camp de la Penya Recreativa Sant Feliu de Llobregat (Segona Divisió sènior).  L’equip d’Issam El Azzouzi i Fouad Bellasfar, encabit al grup 1, s’estrenarà al CE Torrent de Llops el 15 de setembre davant el Femení Manu Lanzarote.

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari