Skip to main content

La portera de Rubí, Maria Llaberia, arriba procedent del Sant Cugat FC, de Primera Divisió. Foto: CFM

Maria Llebaria (Esplugues de Llobregat, 1996) s’ha convertit en el darrer fitxatge del sènior femení del CF Martorell per aquesta temporada. La portera, resident a Rubí, va arribar procedent del Sant Cugat FC, de Primera Divisió, fa unes setmanes i va debutar fa quinze dies en la victòria davant l’Spòrting Gavà (1-2). La incorporació de Llaberia ha estat provocat per la lesió de llarga durada de la porteria Sonia i lluitarà per a la titularitat amb la martorellenca Irene Melero.

Llaberia destaca pel seu domini en el joc aeri i, també, amb els peus en la sortida de la pilota. Issam Azzouzi assegura que “Maria té molt potencial i és una portera que ens aportarà molta seguretat em el joc aeri i en la sortida de la pilota amb els peus”. Llaberia es va iniciar al futbol als 8 anys vestint els colors del CF Santpedor. Posteriorment va incorporar-se al Juan XXIII Terrassa, el CF Rubí i el CF Sant Cugat abans de fer el salt al CF Martorell. “L’Issam em va venir a buscar-me sabent que volia tornar a jugar a futbol. Estic molt contenta, sobretot perquè veig que és un entrenador força compressiu amb les jugadores”, explica Llaberia.

Les martorellencs volen recuperar el camí de la victòria a Sant Sadurní d’Anoia després de l’empat sense gols la passada jornada al CE Torrent de Llops davant l’Òdena. Llaberia reconeix que “haurem de treballar molt i anar totes a una per pujar de categoria i no hi renunciarem”. El CF Martorell ha fet un salt de qualitat aquest curs amb la incorporació de jugadores amb molta més experiència. En la presentació hi ha assistit el coordinador dels equips femenins del CF Martorell, Carlos Prats.

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari