Skip to main content

Ibra Diop, un reforç per al mig del camp del primer equip. Foto: Arxiu personal

Ibra Diop (Senegal, 1994) és la tretzena incorporació del primer equip del CF Martorell, a una setmana d’iniciar la pretemporada amb el nou tècnic, Albert Nualart. El jugador senegalès ocupa les posicions de migcampista i central i arriba procedent de la UD San Lorenzo, de Segona Catalana. Des de fa 8 anys, viu a Terrassa amb una família d’adopció.

“Estic encantadíssim de venir a Martorell. Tenia altres ofertes, però treballar amb el míster i el projecte ambiciós que m’han presentat, no he dubtat acceptar la proposta. Vol jugadors preparats física i mentalment per pujar a Segona Catalana i vinc a sumar”, reconeix Diop amb un català perfecte. El senegalès va iniciar-se al futbol al seu país, a Tivaoune, un club de poble a 45 minuts de la capital del país, Dakar.

Amb el míster Nualart va coincidir al juvenil del CE Manresa. “Vinc a Martorell perquè tinc unes ganes boges que l’Albert Nualart sigui, de nou, el meu entrenador. Esperava la seva trucada i ja vull conèixer els meus nous companys i començar la pretemporada. Amb el míster s’aprèn en cada entrenament”, apunta.

Futbol, com a eina integradora

Un cop a Catalunya, ha recorregut diversos equips de Terrassa -La Maurina, Terrassa, San Cristóbal i San Lorenzo-. En etapa juvenil, Diop va jugar al juvenil del Terrassa i va entrenar amb el primer equip. Fa tres temporades, el senegalès va ser un dels artífexs de l’ascens del filial del Terrassa a Primera Catalana.

El jugador senegalès és la tretzena cara nova del primer equip del CF Martorell per al proper curs, a més de Juan Antonio Balada i Carlos Donado (juvenil A), Nelson Verdrun (CE Manresa), Carles Pujol (sense equip), Lluís Garcia (CE Sallent), Mauro Lenhardy (CF Hortonenc), Manel Sánchez (AE Abrera), Adrià Aguilera (FE Grama), Max Maggath (UE Sant Andreu juvenil), Marc Orea (CE Mercantil juvenil), Joan Pujol (UD Montserrat Igualada) i David Valle (UD Montserrat Igualada).

 

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari