Skip to main content

El Club de Futbol Martorell ja ha establert el protocol d’accés al CE Torrent de Llops per als partits de lliga que començaran aquesta setmana. Les normes s’adapten per tal de preservar la seguretat dels assistents i la dels esportistes que prendran part en la competició.

L’entrada de públic està limitada al 50% de l’aforament màxim permès, i el públic serà rebut a l’entrada del Complex Esportiu Torrent de Llops per tal que segueixi les normes establertes. A l’hora d’entrar i sortir de la instal·lació s’haurà establert un sistema esglaonat i regulat pel personal del club. Les entrades es faran per la porta principal, mentre que les sortides seran pel camp 2. Pel que fa a la mascareta, és d’ús obligatori per a tothom qui accedeixi i es facilitarà gel hidroalcohòlic per fer-ne ús.

En els partits del primer equip masculí, l’entrada del públic tindrà un cost de cinc euros, mentre que serà gratuïta per als socis. L’ús del bar estarà regulat per les normes establertes pel PROCICAT en el sector de la restauració, i al local social només s’hi podrà aceedir per a la demanda i recollides de les comandes.

Tothom qui accedeixi al CE Torrent de Llops haurà de signar la declaració de responsabilitat Protocol actuació interna partits Base CFM public per la qual no presenta símtpomes compatibles amb la COVID-19 ni ha estat en contacte amb cap persona malalta de coronavirus. Aquest full podrà trobar-lo també al web del CF Martorell.

Deixa un comentari