Skip to main content

És l’hora de la veritat. El debut a Segona Catalana truca a la porta. Fotografia: Marta Gila

El primer equip del CF Martorell torna al CEM Sagnier, el mateix escenari on els martorellencs van sortir entre llàgrimes consumant el descens a Tercera Catalana, ara fa tres anys. D’aquell equip només queden quatre supervivents: Sergi Fernández, Abde i els germans Xavi i Víctor Marco. Aquest dissabte (18.30 hores), el CF Martorell comença un nou trajecte a Segona Catalana amb el repte que, a la tercera, serà la vençuda. “Començar la lliga a El Prat no és gens senzill perquè al ser un equip filial mai saps què et pots trobar. A més, el seu camp és un escenari complex”, assegura el tècnic Albert Nualart.

26 dies després d’iniciar la pretemporada, arriba l’hora de la veritat. El moment de sumar de tres en tres. L’equip de Nualart, amb onze novetats respecte el curs passat, obre el camí a El Prat després d’una pretemporada exigent. Els martorellencs s’han enfrontat a cinc equips de Primera Catalana- amb un balanç d’una victòria davant la UE Rubí (1-0), dos empats davant el CF Montanyesa (0-0) i el Sant Cugat FC (0-0) i dues derrotes davant la UD Viladecans (3-1) i el CF Can Vidalet (2-1). Nualart explica que “més enllà dels resultats, que són importants, hem pogut competir a un nivell alt davant d’equips de Primera Catalana. Hem vist que no estem tan lluny…”.

La pretemporada ha deixat, però, una llosa de tres lesionats: Sanse, Balada i Pau Nández, qui són baixa pel debut a Segona Catalana. “És el pitjor que ens ha passat en aquestes primeres setmanes de treball”, admet el tècnic de Viladecavalls. Hi ha dos jugadors més -Donado i Blai Sirvent- que continuen el seu procés d’adaptació després d’iniciar més tard la pretemporada.

L’AE Prat B, en línea ascendent

Els potablava mantenen la trajectòria a l’alça des de l’arribada d’Iban Tey a la banqueta fa dues temporades. Va ser amb el nou tècnic que l’AE Prat B va recuperar Segona Catalana el curs 2016-2017 i va refermar el seu moment dolç la campanya passada amb un setè lloc en la classificació final. Respecte el curs passat, els pratencs s’han reforçat amb 6 jugadors procedents del juvenil: Campos, Osama, Zenon, Miguel, Boza i Ferenc. L’equip que dirigeix Tey ha fet una pretemporada força irregular on només ha guanyat un dels 7 partits que ha disputat el mes d’agost davant la UD Parc (2-1).

L’únic precedent entre tots dos equips és de trist record pels martorellencs on van segellar el descens a Tercera Catalana. En l’última jornada del curs 2014-2015, el duel va acabar amb una victòria in extremis dels pratencs (2-1) El gol de Javi Donado va resultar estèril. Els martorellencs, que han perdut sempre en la seva estrena a Segona Catalana, volen capgirar la història.

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari