Skip to main content

Els martorellencs juguen un partit clau amb la visita del líder, l’Atlètic Sant Just. Fotografia: Svetlana Akimova

El primer equip del CF Martorell tanca el seu Tourmalet particular aquest diumenge (12.00 hores, CE Torrent de Llops) amb la vista del líder, l’Atlètic Sant Just. Partit clau en la part alta de la classificació on el CF Martorell, tercer, té l’oportunitat d’encendre més la part alta derrotant els santjustencs i escurçar la diferència a només un punt. L’equip d’Albert Nualart ha perdut la regularitat desitjada on ha sumat 4 dels últims 12 punts possibles.

“Estem atravessant un moment complicat on no ens ha acompanyat la sort. Som ambiciosos, no ens amaguem però hem de ser conscients que acabem de pujar de Tercera Catalana i estem competint per mantenir-nos en la part alta en el primer terç de la lliga”, reconeix Nualart. Els martorellencs necessiten reconciliar-se a casa on han sumat un punt dels 6 possibles amb una derrota davant la Peña Màlaga (0-1) i un empat davant el Fontsanta-Fatjó (0-0). “Vam merèixer molt més, sobretot davant el Fontsanta”, admet el tècnic de Viladecavalls.

Recuperar la pólvora

El CF Martorell ha marcat 3 gols en els darrers 540 minuts, una dada gens habitual en el mètode Nualart. “Ens està faltant encert de cara a porteria, però no em preocupa perquè se que canviarà. L’equip està treballant molt bé, però hem d’anar pas a pas. No podem guanyar-ho tot”, apunta el tècnic. L’Atlètic Sant Just serà el darrer obstacle del Tourmalet. Els d’Arnau Blanco són líders en solitari tot i l’empat en la darrera jornada davant l’Atlètic Vilafranca (2-2). Lluny de Sant Just són més perillosos on han sumat 5 victòries en 6 partits de lliga. Precisament l’única derrota del curs ha estat a domicili. Nualart explica que “és un molt bon equip format per jugadors que desequilibren moltíssim. Té una bona carta de presentació i és un equip molt complicat de guanyar”.

Els de Sant Just Desvern sempre han guanyat al CE Torrent de Llops. En els dos únics precedents, els groc-i-blaus han vençut amb el mateix resultat: 1-2, les temporades 2012-13 i 2016-17.

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari