Skip to main content

Els martorellencs persegueixen la primera victòria a Primera Catalana. Fotografia: Marta Gila

Després de l’empat a casa sense gols en el debut a Primera Catalana, el primer equip del CF Martorell visita aquest dissabte (18.oo hores) la UD Vista Alegre, de Castelldefels. El conjunt d’Albert Nualart afronta el primer duel a domicili del curs amb la intenció de recuperar la seva millor versió i esgarrapar la primera victòria de la temporada. Amb el dubte del porter Toni i la baixa segura de Colell, els martorellencs volen seguir sumant en la segona jornada del curs.

“Aquesta setmana al vestidor hem parlat molt del debut a la lliga. Un partit estrany on no ens vam sentir còmodes i vam perdre la nostra pròpia identitat”, explica el tècnic Albert Nualart. Els martorellencs van cedir un empat al CE Torrent de Llops davant el CF Can Vidalet (0-0) però mai van trobar la fórmula guanyadora de les últimes dues temporades. Així, Nualart afegeix que “arribem forts a Castelldefels tot i que sabem que ens enfrontem a un equip que sap molt bé de què va aquesta categoria. L’equip ha treballat molt seriosament durant la setmana”.

Des del vestidor, Guille Gámez assegura que “possiblement la UD Vista Alegre sortirà amb molta força, juguen a casa però nosaltres també hem de millorar el nostre joc i amb la mateixa ambició que sempre”. La passada jornada els blanc-i-blaus no van saber anotar. Abde -la referència ofensiva del CF Martorell- reconeix que “els dos equips buscarem la victòria i el qui ho faci millor s’emportarà els tres punts”.

Un vell conegut

La UD Vista Alegre és un dels equips que tenen més recorregut a Primera Catalana en les darreres temporades. Els dos equips fa quatre campanyes seguides que no es veuen les cares. I dels cinc precedents anteriors, els martorellencs només han estat capaços de guanyar una sola vegada a Can Vinader, a Castelldefels. L’única victòria va ser la temporada 2007-2008 amb un triomf per la mínima (2-3) amb un doblet de Camprubí i un altre de Carballo a categoria Preferent.

Els altres quatre precedents van acabar amb tres victòries per la UD Vista Alegre (2-1, temporada 2014-15; 2-1 temporada 2013-14 i 3-1, temporada 2009-2010) i un empat (2-2, temporada 2012-2013).

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari