Skip to main content

Els martorellencs juguen al camp de l’Atlètic Vilafranca, que és el curs de Segona Catalana. Fotografia: Marta Gila Santafè

“Qui conegui el camp del Vilafranca sap que tant és el lloc que ocupi en la classificació”. Així ha sentenciat el tècnic del primer equip del CF Martorell, Albert Nualart en la prèvia del duel de dissabte (16 hores) a Vilafranca del Penedès davant l’Atlètic. Cara a cara, dos equips amb situacions antagòniques. Els martorellencs, líders i imbatuts, davant un Atlètic Vilafranca que només ha estat capaç de sumar dos punts dels 18 possibles. Tots dos, en el seu terreny de joc.

La setmana de preparació ha estat més mental que futbolística tenint en compte la situació delicada que viu el rival. “L’Atletic Vilafranca no té una plantilla per ser l’últim classificat. Té jugadors de qualitat i preferiria que fossin a mitja taula que no pas en aquesta situació”, avisa Nualart. El conjunt de l’Alt Penedès ve de sumar la derrota més dura, dissabte passat, a casa davant l’Olímpic Can Fatjó (1-5). “Teníen baixes de jugadors clau que recuperen pel partit de dissabte. Si els meus jugadors son capaços d’interioritzar que el partit serà molt difícil és l’única manera de guanyar a Vilafranca”, afegeix.

Nualart és d’idees fixes i de rutines calcades. La festivitat de divendres -12 d’octubre- fa que el primer equip no pugui entrenar amb normalitat. El tècnic de Viladecavalls explica “que divendres sigui festa no m’agrada. L’única setmana que no vam poder realitzar tots els entrenaments habituals vam cedir dos punts a Bellvitge. Tot i això, coincidint amb la presentació del club, la meva plantilla farà una sessió posteriorment que ens permetrà arribar bé al partit de dissabte”.

Un duel especial per a Marcel Puerta 

“Vilafranca és un camp complicat, amb una afició que apreta fins l’últim minut… serà un gran partit”. Aquest és el pronòstic de Marcel Puerta, qui va vestir la samarreta de l’Atlètic Vilafranca en la temporada 2016-2017. De la seva breu estada al Penedès, Puerta en guarda bons records: “cuiden molt bé els jugadors i va ser un repte per mi jugar fora de casa. Aquell equip ha canviat força, s’ha desfet el grup. Han marxat els jugadors amb més experiència i ara son més joves”.

Puerta assaboreix, ara, del futbol al CF Martorell. Després de ser un jugador de pes en l’ascens del curs passat, el martorellenc explica que “em sento genial en aquest equip. És una temporada molt exigent per a tothom, però som una pinya”. En 6 jornades, Marcel ha estat titular una vegada en l’empat davant la Unificació Bellvitge, en tres ocasions com a suplent i davant l’Atlètic Prat Delta no va ser convocat. “El meu estil de joc és més tranquil, de toc… m’he hagut d’adaptar al que demanar el míster i intento donar-ho tot en cada entrenament i partit”, sentencia. El CF Martorell no vol cedir en la primera jornada que defensa el seu liderat en solitari a Segona Catalana.

 

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari