Skip to main content

Els martorellencs volen tallar una ratxa negativa de 7 jornades sense guanyar. Fotografia: Marta Gila

El primer equip del CF Martorell té aquest diumenge (16.30 hores) a Valls una nova oportunitat per canviar la dinàmica negativa que atravessa des de fa setmanes i que fa que encadeni més dos mesos i mig sense conèixer la victòria. L’últim triomf dels martorellencs a Primera Catalana va ser a finals de novembre davant el CF Gavà (2-0) al CE Torrent de Llops.

Això sí, visiten una UE Valls que no perd des del novembre passat i ha sumat 29 punts dels últims 33 possibles que l’han situat en la tercera plaça, a només quatre punts de la plaça de promoció d’ascens a Tercera Divisió. “Porten una ratxa espectacular, es troben en una dinàmica molt positiva i serà un partit extremadament complicat”, pronostica el tècnic Albert Nualart.

El vestidor martorellenc recupera efectius aquesta setmana. Una llosa que, segons Nualart, és “la causa” que explica la mala ratxa del CF Martorell en aquest tram de competició: “no guanyem perquè ens falten efectius, la majoria dels quals són jugadors titulars. Amb tota la plantilla disponible segurament no haguéssim guanyat tots els partits, però d’aquí a perdre sis partits hi ha un tros”.

De l’acumulació de lesions, Nualart ha descartat que tingui a veure amb la preparació física. “No té res a veure amb el treball físic. És una cosa fortuïta, molta mala sort o fins i tot, un mal d’ull”. Al marge de les lesions, els martorellencs continuen amb la pólvora mullada: dos gols en els últims sis partits. Amb un 19 gols, l’equip de Nualart només supera el cuer -la UE Sant Ildefons, amb 14 gols- com a equip menys golejador de la categoria.

L’únic precedent entre el CF Martorell i la UE Valls va ser el triomf dels martorellencs en la primera volta al CE Torrent de Llops (2-0) amb gols de Kevin del Corral i Pau Nández.

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari