Skip to main content

Albert Serrats ha marcat el primer gol de la temporada, de penal. Foto: Svetlana Akimova

El primer equip del CF Martorell ha empatat al camp del filial de la UE Castelldefels (1-1) gràcies a un gol d’Albert Serrats, que ha transformat un penal a tres minuts per acabar el duel. L’actuació determinant del porter local Romero i la manca d’encert dels martorellencs ha fet que l’equip de Nualart sumi un punt en el seu debut a Tercera Catalana.

El partit s’ha complicat ben aviat. Al minut 4, la UE Castelldefels B s’ha avançat en el marcador gràcies a un acció individual de Marc Cambra (1-0). Tot i això, els martorellencs s’han sobreposat i han dominat tota la primera part. Una doble oportunitat de Xavi Marco i Balada, de cap, hauria permès l’equip de Nualart igualar l’enfrontament, però Romero va evitar-ho pels pèls. Després, intercanvi de papers. Era Balada qui ha servit a Xavi Marco, que no ha pogut marcar abans del descans. Més ocasions però resultat advers.

 

En la represa, el CF Martorell va sentir-se més incòmode, sobretot en el primer quart d’hora. El filial del Castelldefels es va apropar amb més perill i va disposar d’un parell d’oportunitats per fer el 2-0. Però a l’equador de la segona part, els martorellencs van agafar el control fins al final. Sobretot arran de la doble groga del local Dídac que va deixar el seu equip amb inferioritat. Romero va rebutjar una pilota en una falta executada per Xavi Marco. Fins que, en el tram final, un penal innocent comès sobre Valle, el va materialitzar Serrats (1-1). No quedava temps per gaire més. Un punt en l’estrena a Tercera.

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari