Skip to main content

L’onze inicial del primer equip que va vèncer al Sant Vicenç dels Horts 2014. Foto: La Marea Roja

El vestidor del primer equip del CF Martorell respira tranquil després de sumar la primera victòria del curs, diumenge, al CE Torrent de Llops davant el Sant Vicenç dels Horts 2014. Sobretot després de l’empat amarg en la primera jornada al camp del Castelldefels B (1-1). Després de dues jornades, el CF Martorell és quart classificat, amb 4 punts, a dos punts dels dos colíders, el Vallirana -on hi juga l’exjugador Kevin Domínguez- i el CF Pallejà, dels germans Jonathan i Ramon Requena.

El tècnic del primer equip del CF Martorell, Albert Nualart, explica que “va ser una victòria completa, vam ser molt superiors i vam poder concretar les oportunitats en atac que ens van privar de guanyar a Castelldefels. L’equip va estar a un alt nivell i ara, el més important, és donar continuïtat a aquesta dinàmica de joc, d’oportunitats i, sobretot d’anar guanyant partits”.

Nualart toca de peus a terra

La golejada davant el Sant Vicenç dels Horts 2014 i l’actuació de Xavi Marco, autor dels quatre gols del conjunt martorellenc, va fer viure una gran estrena del curs al CE Torrent de Llops. Tot i això, Nualart vol rebaixar l’eufòria. Nualart diu que “sabem que és una categoria molt complicada perquè tots els equips patirem errors i fa que puguis baixar la intensitat. Que ningú oblidi que som a la segona jornada de lliga, que encara ens queda un camí llarg, que s’han d’anar polint detalls, sabent que la imatge que va oferir l’equip va ser molt bona”. Respecte l’actuació de Xavi Marco, el tècnic de Viladecavalls ha reconegut que “està treballant molt bé, però com ho estant fent molts altres companys de l’equip. Sempre ens quedem amb qui marca els gols, però ens oblidem de qui fa la passada o de qui talla una pilota al mig del camp. Al cap i a la fi, estem en un projecte on sumem tots i amb un objectiu clar. Aquest cop ha estat Xavi Marco qui ha fet els gols i en el proper partit serà un altre”.

El primer equip del CF Martorell començarà a preparar el proper partit, dissabte (17.30 hores) el derbi a Can Salvi, davant el CF Sant Andreu de la Barca B, qui compta amb els mateixos punts que els martorellencs.

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari