Skip to main content

Els martorellencs juguen el primer partit de preparació al CE Torrent de Llops. Fotografia: Cargol Comunicació

Aquest diumenge 11 d’agost (19.30 hores), el primer equip del CF Martorell jugarà el primer partit de preparació de la pretemporada. L’equip d’Albert Nualart s’enfrontarà el CE Manresa, un equip que la propera temporada jugarà a Tercera Divisió i que arribarà molt més rodat al CE Torrent de Llops. Les cares noves s’estrenaran amb la samarreta blanc-i-vermella.

“Els jugadors han arribat a la pretemporada molt preparats. Així els ho vam demanar i han complert”, assegura Nualart, en la prèvia del primer duel de la pretemporada. Des de dilluns, la plantilla del primer equip s’entrena al CE Torrent de Llops en una pretemporada molt exigent abans de l’inici del curs a casa a principis de setembre. En aquest sentit, Nualart ha afegit que “els jugadors s’ho estan treballant i encara ho hauran de fer més. Estem il·lusionats però fins que tot no surti com tenim previst no estarem satisfets”.

El duel de diumenge davant el CE Manresa serà molt especial per una bona part de la plantilla. D’entrada, el tècnic Albert Nualart, qui va dirigir un dels equips del futbol base del conjunt del Bages. Tot i això, l’entrenador de Viladecavalls assegura que “serà un partit més” davant “un equip a qui conec molt bé i amb qui tinc molt bona relació amb el seu entrenador”. Pel que fa al partit, Nualart avança que “el primer test és molt complicat. És un equip de Tercera Divisió, més rodat i superior a nosaltres”. El que més li interessa al tècnic blanc-i-vermell és que “comencin a funcionar certs automatismes, sobretot, amb els més nous”.

Fins a 6 jugadors del primer equip del CF Martorell són de la Catalunya central. En els darrers dos anys, els martorellencs han tingut a les seves files fins a una dotzena de jugadors del Bages. Aquesta temporada seran Enric Soriano, Michael Pico, Isaac Santaeulària, Adrià Aguilera i Jordi de Sande, la darrera incorporació procedent del juvenil del Gimnàstic Manresa.

A més del duel davant el CE Manresa, l’equip de Nualart disputarà sis partits més abans de l’estrena a Primera Catalana: UE Sants (14 d’agost), UE Vic (18 agost), UE Vilassar de Mar (21 d’agost), UE Llagostera (25 d’agost), EE Guineueta (28 d’agost) i CE Europa juvenil (1 de setembre).

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari