Skip to main content

El jugador d’Esparreguera és la segona cara nova del nou projecte de Nualart a Segona Catalana. Fotografia: CFM.

Blai Sirvent (Esparreguera, 1996) és el segon fitxatge del primer equip del CF Martorell per la temporada vinent. El jugador, que ocupa la posició de migcampista, estava sense equip aquesta temporada per motius personals. Blai complirà, així, la seva segona etapa al CF Martorell ja que va jugar el darrer tram de lliga de fa dues temporades sota la direcció del tècnic Íñigo Irisarri, a Segona Catalana. El jugador esparreguerí ha estat presentat a les dependències de l’entitat amb el director esportiu del CF Martorell, Jordi Galera, i el directiu adjunt a l’àrea esportiva, Joan Tort. Blai Sirvent s’afegeix a Sanse sent les dues primeres peces noves del nou projecte a Segona Catalana.

“Estic molt content de tornar a Martorell. Vaig estar molt a gust en aquell tram de temporada que vaig jugar-hi i al vestidor hi ha molt bona gent”, apunta Blai.  Després de participar en diverses sessions preparatòries, Nualart l’ha vist com una peça més pel CF Martorell 2018-2019 a Segona Catalana. Als 22 anys, l’esparreguerí creu que “després de les dues experiències negatives anteriors en què l’equip va descendir el mateix any de pujar de Tercera és evident que l’objectiu és la permanència, però aquest cop veig que el projecte és molt més ambiciós. Això fa que la perspectiva a curt termini sigui més gran”.

Nualart assegura que “feia temps que el volia fitxar i per fi hem arribat a un acord. És un jugador que l’afició del CF Martorell coneix bé. M’agrada moltíssim, té un nivell superior i un bon company d’equip. Amb la incorporació de Blai fem un salt de qualitat molt gran i n’estic molt satisfet”.  La trajectòria futbolística de Blai Sirvent comença a Esparreguera on s’estrena amb l’equip del seu poble, el CE Esparreguera fins a la categoria infantil on va el salt a la UE Sant Ildefons. L’etapa cadet i juvenil va vestir la samarreta de la UE Cornellà fins el debut com a amateur, a la UE Sant Ildefons, a Primera Catalana. En el segon curs a Cornellà, l’esparreguerí va fer el salt al CF Martorell.

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari