Skip to main content

L’equip de Nualart buscarà la tercera victòria al CE Torrent de Llops. Fotografia: Svetlana Akimova

El CE Torrent de Llops es va convertir, el curs passat, en el gran aliat del primer equip del CF Martorell per segellar l’ascens a Segona Catalana. Aquesta temporada, els martorellencs van pel mateix camí. Aquest diumenge (12h), l’equip d’Albert Nualart vol sumar la tercera victòria seguida a casa davant la UD Can Trias per mantenir-se invicte i per continuar al capdamunt de la classificació, una jornada més. “El vestidor se sent amb confiança després de superar el primer mes de competició a un alt nivell. Queda molt camí i hem de seguir creixent”, assegura l’entrenador de Viladecavalls en la prèvia del duel.

El CF Martorell vol seguir volant amunt a Segona Catalana. Per fer-ho haurà de mantenir els registres de les primeres cinc jornades en què només ha encaixat un gol en 450 minuts. Només hi ha un equip que té millors registres en tota la Segona Catalana: el CF L’Escala, que manté la porteria invicte des de l’inici de curs. Nualart manté el llistó de l’exigència als seus jugadors: “necessitem que tots estiguin a to. Hem vist que entre lesionats i sancionats, tothom suma”, diu Nualart.

La part alta, molt renyida

Després de 5 jornades de lliga, només hi ha dos equips que es mantenen invictes al grup 3: CF Martorell i Atlètic Sant Just. Els martorellencs jugaran diumenge amb la pressió afegida de saber què hauran fet els seus perseguidors immediats -Atlètic Sant Just, Peña Málaga i Atlètic Júnior- que juguen dissabte. Nualart assegura que “som conscients que això acaba de començar i que hem d’anar molt en compte. No només hem de mantenir-nos sinó hem de millorar-ho. Hem d’arribar a un punt que ningú ens pugui agafar…. i això significa molta disponibilitat, confiança i implicació dels jugadors”, sentencia.

La UD Can Trias ha tingut un inici irregular mostrant-se forta a casa i sense puntuar lluny de Viladecavalls. Els vallesans han perdut els dos partits que han jugat a domicili davant la Unificació Bellvitge (1-0) i l’Atlètic Prat Delta (1-0). En canvi, a casa, s’han mostrat més solvents sumat 7 dels 9 punts que tenen en el seu botí aquesta temporada. Nualart admet que “és un dels equips que m’agraden, té una idea de joc molt clara, molt compensat en totes les línies i amb un bon entrenador… Serà un partit complicat i molt intens”. En la història recent del CF Martorell no hi ha cap precedent entre tots dos equips. Serà la primera vegada que es veuran les cares i els martorellencs volen seguir engreixant les estadístiques en positiu.

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari