Skip to main content

Els martorellencs afronten dos partits sense res en joc per tancar la fase regular. Fotografia: Maria Gila Santafè

“Després de perdre l’oportunitat de ser campions de Segona Catalana  ens queda una segona oportunitat a la promoció d’ascens”, assegura Albert Nualart, tècnic del primer equip del CF Martorell abans del darrer partit de lliga al CE Torrent de Llops (diumenge, 12 hores) davant la Joventut Ribetana. La derrota la passada jornada a Esplugues va servir en safata el títol de lliga a l’Atlètic Sant Just. Els martorellencs afronten els dos darrers partits de lliga com a aperitius de la promoció d’ascens a Primera Catalana.

“Hi haurà canvis a l’equip”, ha reconegut Nualart amb la intenció que els jugadors arribin frescos de cara a la promoció. “A aquestes alçades de la competició els equips estan molt esgotats. Nosaltres no som l’excepció. Venim de dos anys seguits molt exigents i l’equip arriba cansat. Però treurem tota l’energia possible per aconseguir l’objectiu d’ascendir”, admet l’entrenador de Viladecavalls.

Els dos partits que resten del campionat són intrascendents i també ho són pels rivals amb qui s’ha de veure les cares. La Joventut Ribetana, amb dues derrotes seguides, ha deixat escapar l’oportunitat de lluitar per la segona plaça que ja s’ha assegurat el CF Martorell. Amb 8 punts de diferència, l’equip de Sant Pere de Ribes, però, haurà de sumar si no vol perdre la tercera posició que persegueixen, també, la UD Can Trias i la Unificació Bellvitge, a un  i tres punts, respectivament.

De cara al duel de diumenge, Abde torna a la convocatòria després de complir el partit de sanció. El davanter martorellenc vol aprofitar aquests dos darrers partits per apuntalar la seva presència entre els màxims golejadors de la categoria. Jan González, de l’Atlètic Sant Just, és qui més gols ha marcat (21) i el segueixen d’aprop tres jugadors amb 17 gols: Abde (CF Martorell), Carlos Henarejos (Jovetut Ribetana) i Ivo Luque (UD San Mauro).

“Passi el que passi d’aquí fins al final, la temporada és molt bona”, reconeix Nualart qui afegeix que “si acabem pujant a Primera serà un èxit i si no, també tenint en compte la trajectòria del CF Martorell en la darrera dècada”. Els martorellencs, que havien acabat descendint sempre el primer any d’ascendir a Segona Catalana, estant girant la història. “Si no ho fem aquest any, hi serem l’any vinent”, apunta.

 

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari