Skip to main content

Els martorellencs necessiten una victòria a Esplugues per recuperar l’autoestima. Fotografia: Marta Gila

El primer equip del CF Martorell juga aquest diumenge (12 h, Mpal El Molí) un partit rellevant davant un CF Can Vidalet que marca la zona de perill a Primera Catalana. El conjunt d’Esplugues de Llobregat és qui marca la zona de descens a Segona Catalana i la distància amb els martorellencs és de 6 punts. En aquest sentit, el tècnic Albert Nualart subratlla que “és un partit trascendent, important i que hem d’intentar superar amb totes les adversitats que estem tenint des de fa setmanes”.

El CF Martorell s’ha conjurat per començar la segona volta amb una victòria que el permeti tallar l’hemorràgia que pateix des de fa cinc jornades on només ha pogut sumar un punt dels últims 15 possibles. “L’equip anímicament està molt tocat perquè acumula resultats negatius i amb l’afegit que arrosseguem moltes baixes, aquesta setmana també. Som en un tram de curs complicat”, confessa Nualart.

Un dels motius que conviden a l’optimisme al CF Martorell és el retorn d’Adrián Arenas, que va ser un dels absents a Vilanova i la Geltrú, complint el cicle de targetes. En la darrera jornada, Serrats, Guille i Xavi Sansegundo van tornar a jugar minuts. “Tots tres van reaparèixer a Vilanova, no es van ressentir de les molèsties i poc a poc recuperaran el to. Tenim un estil de joc que requereix molta intensitat i és normal que aquell jugador que surt d’una lesió tingui por a recaure. Això fa que no siguem tant forts com en l’inici de temporada”, reconeix Nualart.

L’únic duel entre els dos equips aquesta temporada va acabar amb un empat sense gols al CE Torrent de Llops en l’estrena de la temporada. La trajectòria del CF Can Vidalet ha estat sempre trepitjant la zona baixa de la classificació. El conjunt d’Esplugues només ha estat capaç de guanyar quatre partits, dos a casa i dos a domicili. Això sí, arriba amb la moral reforçada després de guanyar un duel decisiu davant el CE Catllar (2-1) en un tram final vibrant.

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari