Skip to main content

El primer equip del CF Martorell ja coneix els rivals que tindrà la temporada 2022-23. Així ho ha fet públic aquest divendres la Federació Catalana de Futbol (FCF). El conjunt de Javi Cuesta jugarà, un curs més, al grup 3 de Primera Catalana, que té moltes novetats.

Els rivals dels blanc-i-vermells seran el FC Ascó, l’Atlètic Sant Just FC, CE Cambrils Unió, CF Can Vidalet, CE El Catllar, CE Europa B, CF Molins de Rei, AE Prat B, CF Reddis, FC Santboià, Santfeliuenc FC, CP Sarrià, UE Valls, UD Viladecans i CF Vilanova i la Geltrú.

El grup 3 té fins a 10 novetats i només repeteixen cinc equips com a rivals del curs passat: el CF Can Vidalet, CE El Catllar, UE Valls, UD Viladecans i CF Vilanova i la Geltrú.

La Primera Catalana comptarà amb un total de 48 equips, distribuïts en tres grups de competició, formats per 16 conjunts cadascun. Un cop coneguts els equips, el proper pas serà el sorteig del calendari de competició. L’inici de la lliga és previst per l’1 i 2 d’octubre.

El conjunt de Javi Cuesta començarà la pretemporada el dimecres 17 d’agost i fins ara ha tancat set partits de preparació abans de l’estrena a la lliga.

Deixa un comentari