Skip to main content

Dos gols d’Albert Serrats i un altre de Víctor Marco han servit per tombar l’Athletic Rubí a Can Rosés (0-3). Fotografia: Marta

Sota una intensa pluja el primer equip del CF Martorell ha debutat amb bon peu a la Copa Catalunya amateur amb una victòria a domicili davant l’Athletic Rubí (0-2). Dos gols d’Albert Serrats i un altre de Víctor Marco a les acaballes han segellat el pas a la propera eliminatòria de la competició en un matx en què el conjunt de Nualart ha demostrat que manté el peu en l’accelerador que ha portat durant tot el curs.

Els martorellencs han sortit amb molta intensitat amb la intenció de minimitzar el factor camp a favor que tenia, en aquesta eliminatoria, l’Athletic Rubí. Així, els de Nualart han mostrat tot el seu potencial i han fet una mitja hora gairebé perfecta. Balada i Guille Gámez han tingut les millors ocasions enviant la pilota al pal. I al minut 25, Albert Serrats ha avançat el CF Martorell fent el 0-1.

En la represa, els martorellencs no han baixat la guàrdia. Al minut 58, els locals s’han quedat amb un jugador menys per l’expulsió d’un jugador dels rubinencs, qui ha vist la vermella directa per protestar. Amb el marcador a favor, l’equip de Nualart ha jugat encara més a plaer. En el minut 78, Serrats ha executat una falta per establir el 0-2. Els martorellencs han seguit atacant i Víctor Marco, a tres minuts pel final, ha marcat el 0-3 definitiu. Triomf clar per seguir vius a la Copa Catalunya.

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari