Skip to main content

L’equip de Nualart ha fet una temporada gairebé impecable sent el menys golejat de tot Catalunya. Foto: Marta Gila Santafè

El primer equip del CF Martorell ha estat campió del grup 8è de Tercera Catalana amb molta autoritat. Els martorellencs ascendeixen a Segona Catalana amb números d’autèntic campió. És la primera vegada que el CF Martorell arriba a sumar 80 punts en una sola temporada. Fins ara, el rècord de puntuació era la temporada 2015-2016 quan amb Íñigo Irisarri a la banqueta, els martorellencs van ser sotscampions de Tercera Catalana, van ascendir a Segona i havien sumat 79 punts. Un pèl més enrere, el CF Martorell de Pedro Sáez qui, amb 70 punts, en va tenir prou per ser campió de Tercera la temporada 2013-2014 i ascendir a Segona Catalana.

El CF Martorell de Nualart i Irisarri tenen moltes semblances. Van guanyar els mateixos partits (25), però l’equip de Nualart n’ha perdut menys (4) respecte al d’Irisarri (5). En l’aspecte golejador, els martorellencs van fer molts més gols amb Irisarri (107) que amb Nualart (100). Dels 100 gols d’aquesta temporada, Abde Haddouch ha acabat com a màxim golejador del curs amb 21 dianes seguit de Xavi Marco, amb 18 i Max Magatt, amb 13.

El menys golejat de Catalunya

Després de 34 jornades de campionat, l’equip de Nualart és, amb 24 gols encaixats, l’equip menys golejat de totes les competicions sèniors a Catalunya juntament amb el CF Amposta (2CAT grup 6) i el CFJ Mollerussa (2CAT grup 5). Els equips de Quarta Catalana, amb menys jornades de competició, no es comptabilitzen. És el curs amb els registres defensius més contudents pels martorellencs. Precisament, la temporada 2015-2016 amb Irisarri, els martorellencs van finalitzar el curs amb 31 gols encaixats. L’ascens a Segona Catalana amb Pedro Sáez, el CF Martorell va encaixar 42 gols.

De les 34 jornades de competició, en 15 ocasions els martorellencs han tancat el partit sense encaixar cap gol. La Peña Unión Málaga ha estat l’equip (i l’únic) que més gols ha marcat al conjunt de Nualart en tota la lliga (3) en l’única derrota dels martorellencs al CE Torrent de Llops (2-3).

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari