Skip to main content

El primer equip del CF Martorell recupera efectius a partir d’avui mateix i entrenarà amb més jugadors al Complex Esportiu Torrent de Llops. Després de les mesures anunciades pel PROCICAT i que entren en vigor des d’avui, el confinament passa a ser comarcal i es dóna una mica més de flexibilitat a la mobilitat.

El conjunt dirigit per Albert Nualart, que no havia deixar d’entrenar-se durant les últimes setmanes, podrà fer-ho avui a la gespa amb pràcticament tot el grup al complet i dirgit pel cos tècnic a Martorell. a les sessions s’afegiran les dues últimes noves cares. Lamon Samateh i Aymane Skaf Rehihil, que arriben de l’EE Guineueta i del CD Altorricón, respectivament, ja s’entrenaran com a blanc-i-vermells al CE Torrent de Llops. Carles Güell i Àlex Otero s’han desvinculat de la disciplina blanc-i-vermella les darreres setmanes.

Per a Albert Nualart, és un gran notícia poder recuperar tot l’equip a les sessions: “estàvem al 30% i ara tornem l’equip complet a ls entrenaments”. L’entrenador blanc-i-vermell prefereix mirar a curt termini, tot i que té present que hi haurà competició i “que tindrem poc temps per preparar-nos, la idea és començar sense demanar exigències que ara serien contraproduents”.

En les properes sessions, enfocades a posar a punt els jugadors a nivell físic i també a retrobar la connexió entre els jugadors, l’equip treballarà “per acostumar les cames i els pulmons, per veure’ns en situacions de pilota, companys i batalla, i trobar sensacions”, apunta Albert Nualart.

Deixa un comentari